De oprichters

Lees hier meer over de oprichters van Stichting Stay In Charge:
Jeffrey Sloots en Paulien van der Woude

Paulien

Paulien heeft sinds 2015 een jongerencoach praktijk genaamd You Be You.

Naast het coachen heeft ze diverse ervaringen in de jeugdzorg onder andere bij een justitiële jeugdinrichting, moeder-kind huis en een gezinsvervangend tehuis.

Sinds 2020 is zij projectleider en coördinator van diverse jongerenprojecten in Groningen en is zij samen met Jeff de oprichter van stichting Stay In Charge.

 

Ik heb in mijn eigen jeugd veel problemen ondervonden en wil juist door die ervaring anderen ondersteunen om goed door de moeilijke periodes heen te komen. Ik hoop wat bij te kunnen dragen in de levens van de anderen. Ik ben erg geraakt door het aantal zelfdodingen onder de jong volwassenen. Ze krijgen steeds meer stress en moeten voor hun gevoel aan steeds meer eisen voldoen.

Ik hoop jongeren te inspireren om hun hart te volgen, om zo het leven te leiden die het best bij hen past”

 

Het mooiste dat je kunt worden is jezelf

Wees de beste versie van jezelf, een origineel is meer waard dan een kopie

Jeff

Jeff is gediplomeerd jongerencoach en is sinds 2020 projectleider van verschillende jongerenprojecten in Groningen. Hij is samen met Paulien de oprichter van Stichting Stay In Charge. 

Jeff heeft in zijn leven te maken gehad met meerdere depressies, angsten en verslavingen en heeft daardoor een dijk aan ervaring en expertise op dat gebied. Hij weet precies wat ervoor nodig is om je leven weer in balans te krijgen en kleur te geven.

 

Jeff: ”Mijn doel is om jongvolwassenen weer richting te geven in hun leven, zichzelf te (her)ontdekken en om het beste uit het leven te halen.Ik weet als geen ander hoe het is om in een depressie te zitten, om angstig te zijn en niet meer te willen leven. Ik wil anderen ondersteunen om het leven weer kleur te geven. Ik hoop te kunnen geven in dit leven en nuttig te kunnen zijn voor de ander. Er zijn zoveel mensen die het moeilijk hebben en die zich niet gehoord en/of gezien voelen. Ik wil daar verandering in brengen, want iedereen verdient een leven vol positiviteit en kleur!’