Onze partners

Onze partners

360 TALK

De impact van 360 talk: jou in staat te stellen om de beste versie van jezelf te zijn. Zij trainen jou om een energiebron te zijn voor jezelf en de mensen om je heen. Dat je door zelfonderzoek alle lekken dicht en hierdoor energie over hebt om dit op anderen over te brengen. Dit kan op podium zijn maar ook zeker daarbuiten. Op deze manier ontwikkel je jezelf op een positieve manier en zo ook anderen met je optrekt. Bij ons geeft Jonas de jongeren een training die direct resultaat oplevert; door in flow volledig jezelf te zijn. Op een authentieke wijze, maar zo eigen en warm, brengt hij dit op een super toffe manier over op de jongeren. Geheel belangeloos staat 360 talk er voor de volgende generatie.

 

NOORDSTAAT

Voorheen Urban House Groningen, is sinds 2003 dé plek voor upcoming en startende artiesten. Hier kunnen ze versnellen en groeien in hun talent. Naast talentontwikkeling verzorgen zij ook samen met hen cultuur educatie aan jongeren. Noordstaat verzorgt graffiti workshops bij ons en geeft een inspirerende blik in de evenementenbranche inclusief een feestje.

 

 

 

 

INCUBATORS FOUNDATION

Vanuit Eclipse Incubators Foundation wordt gewerkt met jongeren en jongvolwassenen die niet meer meekomen in de samenleving. Vaak komen juist deze jongeren/jongvolwassenen in contact met criminaliteit of maken verkeerde keuzes. Door middel van intensieve programma’s kunnen deze jongeren/jongvolwassenen hun leven een 360 graden geven. Door bijvoorbeeld het programma Codeniacs leren jongeren games bedenken en bouwen.

 

 

 

 

 

MANSOURI GYM GRONINGEN

Kickboksen is één van de beste vechtsporten voor een volledige workout.
Bovendien is het een leuke manier van beweging en een uitdagende vechtsport. Kickboksen verandert niet alleen fysiek je lichaam en gezondheid, maar vormt ook mentaal een positieve mindset.
De gym is opgezet door Achmed El Mansouri en zijn dochter Sukayna El Mansouri in 2021. Geheel belangeloos geven deze toppers gratis trainingen aan kids, jongeren en volwassenen. Waarom? Omdat iedereen het verdient om fit en gezond te zijn en te genieten van deze geweldige sport.
Deze toppers maken het mogelijk:
Mansouri Gym – The gym 4 All maakt kickboksen toegankelijk voor iedereen!

 

 

 

 SARAH VELI PRODUCTIONS

Sarah is onze filmmaker vanaf het begin. Zij maakt video’s op een manier die je niet verwacht. Het is een ontzettende fijne samenwerking met een filmmaker die je 1 keer zegt wat je nodig hebt en zij zorgt keer op keer voor super toffe movies, aftermovies en trailers. Naast de betrokkenheid van Sarah is het leuk om te vertellen dat we via Noordstaat met haar in contact zijn gekomen. Door haar gemaakte video hebben we zelfs in 2021 de 1e prijs weten te pakken op het BASI EINDGALA.
Zo zie je maar dat een netwerk met ‘de juiste’ mensen ontzettend belangrijk is. Wij hopen op een hele leuke langdurige samenwerking met haar. Heb je een filmmaker nodig? Zoek niet verder want je hebt haar gevonden! Zij maakt niet alleen de meest super dikke video’s, ze is ook nog eens een ontzettend fijn, liefdevol persoon!

 INSPIRATIEMOTOR

Een studie keuze kan heel lastig zijn, laat staan een keuze maken voor je toekomst. Voor veel jongeren is dit een serieus groot probleem. Het is belangrijk dat je de juiste stappen zet in dit proces en dat doe je allereerst door jezelf goed te leren kennen. Maar ook het visualiseren van je toekomt en dit zichtbaar te maken zijn zo belangrijk om de juiste keuze te maken. Xandra is studie keuze coach en gaat direct met je aan de slag om met jou de juiste richting te bepalen. Bij ons komt Xandra samen met een aantal gasten waarop ze op een leuke, speelse manier de jongeren laat kennis maken met zichzelf en o.a. welke kwaliteiten ze in huis hebben. Xandra is een warm persoon met de passie om jongeren te ondersteunen in hun zoekproces naar de beste studie of opleiding.

POLITIE GRONINGEN

Wie kent de politie nu niet! Om de verbinding tussen jongeren/jongvolwassenen te stimuleren en vooral te verbeteren werken we samen met de politie Groningen. Vanuit de wijk vinkhuizen komen politie agenten Michel en Danielle workshops geven door middel van het spel over de streep en een fysieke workshop op het potc of locatie. Onze ervaring tot nu toe is erg goed omdat de politie vragen kan worden gesteld die je op straat niet zou vragen of zou kunnen vragen. Ook ga je ervaren hoe het is om politie agent te zijn op het politie training en opleiding centrum in Zuidlaren door middel van een fysieke training.

BIOLOGISCHE EDUCATIEBOERDERIJ BELEEF DE KOE

Een biologisch melkvee bedrijf van de familie Groendijk-Klooster uit Zuidwolde Groningen. Het is belangrijk om duurzaam om te gaan met de natuur en de schepping. Daarom is in 2016 besloten om van een ‘gangbaar’ naar ‘biologisch’ melkvee bedrijf over te stappen. Hier voel en zie je echt de bijzondere kanten van de landbouw sector. Van kalfjes tot aan grote melkkoeien die tot wel 25 liter per dag melk kunnen geven. Maar een koe is meer dan alleen melk geven en dat beleef je op deze boerderij.
Marjan, Seerp en hun zoon Tjarko werken met zoveel liefde en passie op hun bedrijf en geven dit door op een manier vol humor, warmte en liefde.