Het team van Stay in Charge

Stichting Stay in Charge heeft een 4 koppig onbezoldigd bestuur, 
2 oprichters en verschillende vrijwilligers.
Daarnaast werkt de stichting samen met diverse partners.  
Graag stellen wij ze aan je voor.
Jeff en Paulien Stay In Charge Groningen

De oprichters

Paulien van der Woude en Jeff Sloots hebben in juni 2022 de stichting Stay in Charge opgericht, nadat zij als projectleiders en jongerencoaches ontdekten hoe zij nog meer impact konden hebben op het leven van jongvolwassenen. Naast coaching bieden zij nu ook gastlessen, masterclasses, online cursussen, podcasts en inspirerende content, geïnspireerd door hun eigen levenservaring en expertise. Hun missie is om zoveel mogelijk jongvolwassenen te inspireren op het gebied van mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Jeff en Paulien

jeff sloots

Jeff Sloots

Jeff heeft in zijn leven veel obstakels moeten overwinnen, maar hij heeft zich nooit laten ontmoedigen en is altijd blijven vechten. Zijn doorzettingsvermogen is inspirerend en nu gebruikt hij zijn ervaring om anderen te motiveren. Jeff is een voorbeeld van hoe je door terug te vechten je leven naar een hoger niveau kunt tillen. Zijn verhaal zal je inspireren om je eigen dromen na te jagen.

Paulien van der Woude

Sinds 2015 heeft Paulien haar eigen coachpraktijk genaamd You Be You. Zij heeft ook in haar jeugd moeilijke situaties meegemaakt en heeft deze ervaringen omgezet in bronnen van inspiratie en kracht. Haar unieke benadering helpt anderen te begeleiden en te motiveren om hun volledige potentieel te bereiken. Bezoek haar website op www.youbeyou.nl voor meer informatie over Paulien en haar werk.

Het bestuur

Het bestuur van STAY IN CHARGE 

Diovany Felicia - Voorzitter

Diovany werkt als activiteitenbegeleider in een Forensisch Psychiatrisch Centrum. Daarnaast is hij weerbaarheidstrainer. "Ik ben altijd veel met het begeleiden van jongeren bezig geweest. Zo ben ik op mijn 15e al begonnen als basketbaltrainer. Ook ben ik jongerenwerker geweest, trainer in verschillende takken van sport en geef ik nu nog steeds dans- en voetbaltrainingen aan jongeren en jeugd."

Jeffrey Pattiwael - Penningmeester

Jeffrey Pattiwael ook bekend als Mister Numz is geboren en getogen in Groningen. Rapper, radiohost bij Break North Radio, spoken word artiest en heeft een eigen radioprogramma Radio Melanesian Sounds op OogRadio; oftewel een multitalent. Daarnaast is hij politiek activist en zet zich via bovenstaande talenten in voor de vrijheid van zijn volk en land. Ook werkt hij met het label 'NusaLoudness' samen om talentvolle jongere artiesten te begeleiden binnen de muziekwereld.

Jean-Rony Wander
Secretaris

Secretaris Jean-Rony volgt de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en is veel betrokken geweest bij andere projecten van de stichting. Daardoor weet hij goed waar de doelgroep behoefte aan heeft. Ook mede door zijn leeftijd is hij een aanwinst voor de stichting.

Annelies Weidema - Bestuurder

Samenwerkingspartners

Remon Verschoor

Remon is mede eigenaar van Techgroep. Hij verzorgt samen met zijn team livestreams, video's, bruiloften en verhuur.

Sarah Boonstra

Sarah is filmmaker en editor

Joram de Poel

Joram is mede eigenaar van Techgroep. Hij verzorgt samen met zijn team livestreams, video's, bruiloften en verhuur.

Dion de Poel

Dion is eigenaar van Vision D-sign en is grafisch vormgever.

Mare Kiers

Mare Kiers

Mare Kiers is zakelijk ondersteuner. Zij begeleid creatieve ondernemers van idee naar een haalbaar en realistisch projectplan.

Jonas van der vlugt 360 talk

Jonas van der Vlugt

Jona is mede eigenaar van 360 Talk. Als trainer helpt hij mensen in flow te komen op het podium of voor een camera.

jasper theodorie podcast

Jasper Theodorie

Jasper is eigenaar van Studio Spraak. Hij maakt podcasts voor bedrijven en organisaties

Wil jij bij dit team horen?

Neem dan contact met ons op!

©All Rights Reserved STAY IN CHARGE