Stay in Charge 

Het Team

Even
voorstellen

Stichting Stay in Charge heeft een 4 koppig onbezoldigd bestuur, 2 oprichters en verschillende vrijwilligers.
Daarnaast werkt de stichting samen met verschillende partners.  
Graag stellen wij ze aan je voor.

Stay in charge

De oprichters

Jeffrey Sloots

Oprichter

Lees meer

Paulien van der Woude

Oprichter

Lees meer

Stay in charge

Het bestuur

Diovany Felicia

Voorzitter
Diovany werkt als activiteitenbegeleider in een Forensisch Psychiatrisch Centrum. Daarnaast is hij weerbaarheidstrainer. "Ik ben altijd veel met het begeleiden van jongeren bezig geweest. Zo ben ik op mijn 15e al begonnen als basketbaltrainer. Ook ben ik jongerenwerker geweest, trainer in verschillende takken van sport en geef ik nu nog steeds dans- en voetbaltrainingen aan jongeren en jeugd."

Jeffrey Pattiwael

Penningmeester
Jeffrey Pattiwael ook bekend als Mister Numz is geboren en getogen in Groningen. Rapper, radiohost bij Break North Radio, spoken word artiest en heeft een eigen radioprogramma Radio Melanesian Sounds op OogRadio; oftewel een multitalent. Daarnaast is hij politiek activist en zet zich via bovenstaande talenten in voor de vrijheid van zijn volk en land. Ook werkt hij met het label 'NusaLoudness' samen om talentvolle jongere artiesten te begeleiden binnen de muziekwereld.

Jean-Rony Wander

Secretaris
Jean-Rony volgt de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en is veel betrokken geweest bij andere projecten van de stichting. Daardoor weet hij goed waar de doelgroep behoefte aan heeft. Ook mede door zijn leeftijd is hij een aanwinst voor de stichting.

Annelies Weidema

Bestuurder

Annelies Weidema

De partners

Sarah Boomstra

Filmmaker
Meer info

Remon Verschoor

Techniek
Meer info

Mare Kiers

Zakelijk ondersteuner
Meer info

Wil jij bij dit team horen?