Project BASI

Jongeren project BASI

Ben jij tussen de 14-27 jaar? Gedreven? Gemotiveerd om te groeien in het leven? En wil je samen met andere jongeren een verschil maken in je omgeving?

Dan ben jij de Social Innovator waar we naar op zoek zijn!

Wat is BASI?

Tijdens het project BASI word je 6 maanden intensief begeleid door 2 persoonlijke jongerencoaches die het beste uit jou halen. Je leert daarnaast van succesvolle topinspiratoren over o.a. muziek, persoonlijke ontwikkeling, de politie, sport, landbouw, presenteren en ICT, je maakt bijzondere excursies en zet samen met andere jongeren een eigen project op om een verschil te maken in Groningen. 

BASI is jouw reis van persoonlijke ontwikkeling en nieuwe opbouwende mensen ontmoeten. Check hieronder de filmpjes voor een impressie:

Praktische informatie

Als je tussen de 14-27 jaar bent, klaar bent voor ’the next level’ en ECHT impact wil maken, dan is BASI het traject voor jou! Je krijgt inspirerende workshops, ontmoet positieve mensen en neemt het op tegen jongeren uit andere gemeenten om de Social Innovator Award te winnen. Het team dat de meeste impact heeft gemaakt in zijn stad, gaat tijdens het eindgala in Delft met deze bijzondere prijs naar huis.

Jij maakt deel uit van een leuke groep van ongeveer 20 leeftijdsgenoten. Onder begeleiding van BASI-coaches doorlopen jullie een half jaar deze inspirerende reis. Wekelijks komen jullie 3 uur samen om workshops te volgen, plezier te maken en je passie te ontdekken. Je werkt samen, verbetert je communicatie skills en leert succesvol jouw droomproject uit voeren.

BASI is 1 avond in de week op donderdag van 18.30 – 21.30.  Het volgende project start op 27 oktober 2022. Aangezien het vroeg donker is in deze maanden, zullen er 4 workshops/excursies op de zaterdag zijn. 

Deelname aan het project is gratis!

De workshops worden gegeven aan de Metaallaan 255 in Vinkhuizen. 

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Dat kan HIER.

Heb je nog een vraag? Mail dan naar groningen@basi-mdt.nl