Hoe zorg ik er voor dat een ander mij aantrekkelijk vindt?

Wil je graag aantrekkelijk zijn voor anderen? Wil je graag gezien worden? Zie je anderen die wel veel aandacht krijgen en wil je daar ook meer van?
Hoe zorg ik er dan voor dat een ander mij aantrekkelijk vindt?

We hebben goed nieuws voor je! Het antwoord op deze vragen zijn ook voor jou mogelijk en het kost je niets! Wij gaan jou vertellen wat het antwoord is op deze vragen.

Wat vind jij aantrekkelijk?

Denk eens aan iemand die genoeg aandacht krijgt en waar je misschien wel een beetje jaloers op bent. Dit kan een man of vrouw zijn, dat maakt niet uit. Wat heeft deze persoon waardoor hij of zij aandacht krijgt van anderen?

Heeft hij/zij een mooi uiterlijk? Mooie kleding? Humor? Een vlotte babbel? Is hij/zij sociaal? Betrokken? Succesvol?

Dit kan allemaal zo zijn. Betekent dat dan dat jij je ook zo moet gaan gedragen? Gelukkig niet! Het gaat namelijk vaak niet om de eigenschappen of vaak niet eens perse om het uiterlijk (al speelt dat wel een rol, daar komen we later op terug) Het gaat vooral om het zelfvertrouwen van die persoon. Iemand die zich goed voelt over zichzelf, die zich niet anders voordoet, die van zichzelf houdt, dát vinden mensen leuk! Zelfvertrouwen en jezelf zijn is heel aantrekkelijk voor anderen.

Hoe zorg ik er voor dat een ander mij aantrekkelijk vindt
Hoe zorg ik er voor dat een ander mij aantrekkelijk vindt?

Als jij je niet zeker voelt dan straal je dat ook uit. Als je niet jezelf bent maar je anders voor doet dan je bent, dan voelen anderen dat ook aan. De meeste mensen knappen daar op af. Daarbij trek je mensen aan die waarschijnlijk niet bij jou passen omdat je niet jezelf bent.

Dit is aantrekkelijk!

Wat mensen over het algemeen aantrekkelijk vinden is een persoon die:
– Zeker is van zichzelf
– Van zichzelf houdt
– Een ander niet nodig heeft, en dus zelfstandig is
– Zichzelf is en zich niet anders voordoet

Het antwoord op de vraag is dus eigenlijk niet zo ingewikkeld, ga met jezelf aan de slag! Ontwikkel jezelf, leer van jezelf te houden, doe dingen waar jij gelukkig van wordt, wees lekker jezelf! Op deze manier trek je niet alleen mensen aan, maar trek je ook nog eens de juiste mensen aan die echt bij jouw passen! Hoe fijn is het dan dat je twee vliegen in een klap slaat!?

Uhh oke en het uiterlijk dan!? Is dat niet belangrijk?

Het uiterlijk is het eerste wat je ziet, dus wij zijn van mening dat het zeker belangrijk is. Maar dat betekent niet dat je een top model moet zijn. Het gaat erom wat voor uitstraling je hebt, welke houding je aanneemt, hoe je ogen fonkelen, hoe je voor je zelf zorgt, hoe je je kleed en of je gezond leeft. Iemand hoeft echt niet moeders mooiste te zijn om aantrekkelijk gevonden te worden. Daarbij: smaken verschillen. Maak je dus niet druk om je uiterlijk, maar om hoe je jezelf presenteert, hoe je je kleed en of je er verzorgd uitziet. Als je goed voor jezelf zorgt dan voel je je ook gelijk een stuk beter en dat straal je weer uit.

Word de beste versie van jezelf, dat is heel aantrekkelijk 🙂

Zie hier ook onze vorige blogs

Misschien vind je dit ook interessant

Subscribe to Our Newsletter

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna.

Address

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per 1230.

Call Us

(+880) 123 456 7898
(+880) 123 456 7898

Email Us

contact@divi.com
potterystudio@divi.com